program de informare pentru o slăbire sănătoasă

Tras prin inel

Ediția nr.36 începe vineri, 7 iunie

Adevăr statistic

Greutatea se pune la loc

Oricine poate slăbi ușor, fie prin reducerea caloriilor, prin creșterea duratei și intensității exercițiilor fizice sau prin adoptarea unei diete de fițe, săracă în calorii și nutrienți, dar nu oricine poate menține forma nou dobândită. Doar 20% dintre supraponderalii care încearcă să slăbească reușesc să mențină o scădere în greutate de 10%, și asta doar pe timp de un an.

Motivele unui procentaj atât de mare de eșec:

  • Slăbirea prin simpla reducere conștientă a caloriilor este urmată de fiecare dată de un răspuns inconștient al organismului în încercarea de a reface numărul caloriilor, respectiv forma inițială;
  • Creșterea duratei și intensității exercițiilor fizice duce de fiecare dată la un apetit mai mare, iar în timp la o adaptare o organismului la noul nivel de efort pe care-l execută cu mai puține resurse;
  • Dietele de fițe (vegan, crudivor, carnivor, vegetarian, etc.) pot aduce rezultate promițătoare în pierderea greutății în plus, dar rezultatele vin cu probleme de sănătate pe termen lung.

soluția:

Modelul ProMetabolism de slăbire

  • Când un om dorește să slăbească, nu dorește să piardă mușchi, oase sau organe. Dorește să piardă grăsime.
  • Cea mai mare partea din grăsimea acumulată în organism este polinesaturată, deoarece aceasta are cea mai mică rată de oxidare.
  • Arderea necontrolată a rezervelor de grăsime polinesaturată este foarte periculoasă, având în vedere oxidarea lor necontrolată.
  • Surplusul de grăsime polinesaturată trebuie excretat ca orice altă toxină, nu ars pentru energie.
  • Un organism funcțional și bine hrănit este capabil să se descotorosească de grăsimea toxică în timp ce unul subnutrit și slăbit va fi pus în pericol de mobilizarea masivă a acizilor grași liberi în circulație.

Citește câteva testimoniale despre stilul de viață ProMetabolism.

informația este puterea

Un program unic

Programul „Tras Prin Inel” își propune să informeze participanții despre situația care a dus la supraponderabilitate și despre modalitățile prin care greutatea în plus poate fi îndepărtată, menținând în același timp funcționarea optimă a organismului.

Programul nu promite o slăbire rapidă, nu propune un program fix de alimentație, nu propune o dietă anume, nu propune înfometarea și nu propune număratul caloriilor. Pierderea în greutate va veni în timp, dar va putea fi menținută cu ușurință, consumând alimente bogate caloric și nutrițional, în timp ce predomină starea de bine și eficiența la lucru.

Citește câteva testimoniale despre stilul de viață ProMetabolism.

nu avem nevoie de eroi:

Slăbirea nu este un exercițiu de voință

Mulți merg pe ideea că știu teoria, dar au nevoie de cineva care să-i strunească, să stea de capul lor, să le atragă atenția când calcă strâmb. Merg pe ideea că știu teoria, dar nu au voință. Dacă ar ști teoria, ar ști că nu au nevoie nici de un tutore, pentru că pot mânca pe săturate din alimentele prometabolice foarte satisfăcătoare, nici de lungi exerciții fizice aerobice.

PRESELECȚIE

testează-ți cunoștințele despre prometabolism

În acest program nu poate intra oricine. Înainte ca pierderea în greutate să înceapă, organismul trebuie bine hrănit, astfel încât organele să funcționeze optim. Sănătatea trebuie să vină înainte de pierderea în greutate.

Astfel, în program pot intra în primul rând cei care au parcurs programul Start în Prometabolism. Poți intra în program, chiar dacă nu ai participat la „Start în ProMetabolism”, dar te rugăm să dai un test, prin care să vedem dacă ai înțeles principiile din carte.

dacă încă nu ai citit nicio carte prometabolism, îți recomandăm să te familiarizezi întâi cu principiile și bucătăria, să vezi dacă ți se potrivesc și abia apoi să încerci participarea în acest program.

 

acces în

Comunitate

Prin participarea în program primești acces într-un grup de peste 300 de oameni care participă sau au participat la program (grup Facebook). În acest grup poți pune întrebări în care primești răspunsuri nu doar de la autorul cărții, dar și de la alți membri ai comunității.

Banii înapoi Garantat

Dacă după două săptămâni, consideri că programul nu e pentru tine, primești banii înapoi, fără alte întrebări. Evident, ar fi util pentru noi să știm unde a fost problema, deci ar fi frumos să lași un feedback.

Atenție, programul nu promite scăderi în greutate după două săptămâni (deși este posibil). Opțiunea retragerii este pentru cei care consideră că modul în care se oferă informația nu este pe placul sau înțelesul lor.

 

Feedback

Te încurajăm să vii cu întrebări la fiecare etapă pentru a ne asigura că ai înțeles bine conținutul, iar apoi așteptăm un feedback despre cum funcționează schimbările.

Durata programului

Programul „Tras Prin Inel” durează 6 săptămâni și cuprinde 12 etape. În fiecare săptămână, participantul va primi un email în zilele de luni și vineri. Cele 3-4 zile vor fi suficiente pentru aplicarea conceptelor, după care pot fi introduse următoarele.

Preț

349 lei

o scurtă poveste:

Câteva cuvinte despre mine

Aveam o greutate normală în liceu: 185cm/85kg. După ce am terminat liceul și nu am mai jucat baschet, am început să cresc în greutate încet, dar sigur (foto dreapta). Cea mai mare greutate la care am ajuns a fost 107 kg, după niște sărbători.

Atunci nu puteam fi credibil când spuneam că fructele nu îngrașă pentru că lumea spunea „da, dar tu mănânci doar fructe”. Nu mâncam doar fructe, echilibram dieta cu verdețuri, nuci și semințe, dar chiar și așa, era o dietă foarte bogată în apă, în volum și foarte slab calorică. După ce am renunțat la veganism și am trecut printr-un scurt episod carnivor, m-am axat pe dieta ProMetabolism. În cadrul acestui stil alimentar, mi-am menținut un consum mare de fructe, dar locul verdețurilor și semințelor a fost luat de lactate (lapte, brânză) și gelatină (coadă de vită, șoric de porc, etc). În dieta mea intră acum alimente de care orice om care dorește să slăbească se ferește: brânză grasă, înghețată, organe de animale, carne sau fructe. Cu toate astea, am rămas tot slab. Nu sunt fit, pentru că n-am mai avut timp de exerciții fizice, dar nici nu m-am îngrășat. Mișcarea mea fizică se reduce la 1-2 km de plimbare pe zi.

În 2011 am devenit raw vegan și în doar câteva săptămâni am reușit să ajung de la 93kg la 73 kg, doar pentru că nu știam prea bine ce trebuie să mănânc în acel stil alimentar. După ce am înțeles că trebuie să mănânc multe fructe, am ajuns pe la 78 kg (foto stânga), greutate la care am rămas multă vreme. Însă, după cum spuneam în introducere, oricine s-ar menține ușor în formă, dacă ar mânca raw vegan și ar alerga zeci de kilometri pe lună. Toate acestea vin cu prețul sănătății pe termen lung.

o scurtă poveste:

Câteva cuvinte despre mine

Aveam o greutate normală în liceu: 185cm/85kg. După ce am terminat liceul și nu am mai jucat baschet, am început să cresc în greutate încet, dar sigur. Cea mai mare greutate la care am ajuns a fost 107 kg, după niște sărbători.

În 2011 am devenit raw vegan și în doar câteva săptămâni am reușit să ajung de la 93kg la 73 kg, doar pentru că nu știam prea bine ce trebuie să mănânc în acel stil alimentar. După ce am înțeles că trebuie să mănânc multe fructe, am ajuns pe la 78 kg (foto stânga), greutate la care am rămas multă vreme. Însă, după cum spuneam în introducere, oricine s-ar menține ușor în formă, dacă ar mânca raw vegan și ar alerga zeci de kilometri pe lună. Toate acestea vin cu prețul sănătății pe termen lung.

Atunci nu puteam fi credibil când spuneam că fructele nu îngrașă pentru că lumea spunea „da, dar tu mănânci doar fructe”. Nu mâncam doar fructe, echilibram dieta cu verdețuri, nuci și semințe, dar chiar și așa, era o dietă foarte bogată în apă, în volum și foarte slab calorică. După ce am renunțat la veganism și am trecut printr-un scurt episod carnivor, m-am axat pe dieta prometabolism. În cadrul acestui stil alimentar, mi-am menținut un consum mare de fructe, dar locul verdețurilor și semințelor a fost luat de lactate (lapte, brânză) și gelatină (coadă de vită, șoric de porc, etc). În dieta mea intră acum alimente de care orice om care dorește să slăbească se ferește: brânză grasă, înghețată, organe de animale, carne sau fructe. Cu toate astea, am rămas tot slab. Nu sunt fit, pentru că n-am mai avut timp de exerciții fizice, dar nici nu m-am îngrășat. Mișcarea mea fizică se reduce la 1-2 km de plimbare pe zi.

toate la timpul lor

Succesiunea corectă

Dacă nu treci testul, nu fi dezamăgit. Recomand ca pentru câteva săptămâni să te documentezi despre ProMetabolism, după care să aplici principiile. Ai cinci cărți la dispoziție și programul Start.

Pentru a slăbi ai nevoie întâi de refacerea metabolismului, ceea ce presupune că trebuie să uiți pentru o vreme de pierderea în greutate, iar focalizarea ta să fie pe regenerare.

mod de lucru

Oferim undiță nu pește

Dacă ești în căutare de meniuri zilnice și diete de slăbit, nu le vei găsi în program. Un stil de viață prometabolism orientat către slăbit poate fi diferit în funcție de persoană, continent și anotimp. Din acest motiv, fiecare tactică și strategie este discutată din punct de vedere al impactului asupra metabolismului.

După fiecare etapă, participantul își poate revizui anumite alegeri și poate schimba sau adapta anumite alimente. Scopul e ca la sfârșitul programului, participantul să poată face alegeri potrivite în orice context, verificând validitatea opțiunii prin mijloacele simple de măsurare a intensității metabolismului.