Selectează o Pagină

START ÎN PROMETABOLISM

 

((A unsprezecea sesiune începe pe 7 mai))

Start în ProMetabolism” este un program etapizat și un ghid în aplicarea conceptelor din cartea „8 Principii Nutriționale În Favoarea Metabolismului”. Programul nu se limitează doar la nutriție și rețete, ci atinge aspecte ale focalizării mentale, ale mișcării fizice (sport) și ale suplimentării.

Cartea prezintă partea teoretică a nutriției și modul în care s-au stabilit principiile (surse, studii). Aplicarea acestora este o altă poveste și unii pot fi copleșiți de atâta informație, neștiind ce să aplice mai întâi sau neavând voința și disciplina de a implementa schimbări esențiale în stilul de viață. Anumite schimbări au un impact major în sănătate, iar altele au un impact mai mic, sunt mai mult pentru un reglaj fin. Atunci când schimbările de reglaj fin sunt aplicate primele, progresul poate fi prea mic sau inexistent, ceea ce duce la pierderea entuziasmului și a optimismului.

Deși mulți dintre cei care au aplicat principiile, au avut rezultate bune în acest sens, iar cele trei aspecte vor fi discutate în program, ele nu sunt garantate. Dacă metabolismul a fost deteriorat în timp, de diete restrictive, de un stil de viață stresant și de un mediu toxic, durează până când își revine.

Rezultatele se bazează pe parametri concreți și obiectivi, cum ar fi analizele de sânge și indici corporali cum ar fi temperatura și pulsul, nu doar pe aprecierea subiectivă a stării organismului.

Odată cu câștigurile metabolice, vor fi mai ușor de urmărit apoi obiective specifice, cum ar fi un corp în formă, un nivel scăzut de grăsime corporală și forța cognitivă pentru a face față provocărilor unui job stresant.

Programul „Start în ProMetabolism” durează 8 săptămâni și cuprinde 16 etape. În fiecare săptămână, participantul va primi un email în zilele de luni și vineri. Cele 3-4 zile vor fi suficiente pentru aplicarea conceptelor, după care pot fi introduse următoarele.

Programul vine cu rețete pentru cei care doresc să știe exact ce posibilități culinare au pe acest program.

Comunitate

Prin participarea în program primești acces într-un grup de peste 70 de oameni care participă sau au participat la program (grup Facebook). În acest grup poți pune întrebări în care primești răspunsuri nu doar de la autorul cărții, dar și de la alți membri ai comunității.

Banii înapoi, garantat.

Dacă după două săptămâni, consideri că programul nu e pentru tine, primești banii înapoi, fără alte întrebări. Evident, ar fi util pentru noi să știm unde a fost problema, deci ar fi frumos să lași un feedback.

Feedback

Te încurajăm să vii cu întrebări la fiecare etapă pentru a ne asigura că ai înțeles bine conținutul, iar apoi așteptăm un feedback despre cum funcționează schimbările.

Cuprins

Etapa zero – Precizări, unelte de măsură și analize
Etapa nr.1 – Repară zidurile, umple șanțurile, pregătește săgețile
Etapa nr.2 – O viață dulce
Etapa nr.3 – Cu lapte e mai convenabil
Etapa nr.4 – Unde sunt? (anchetarea sinelui)
Etapa nr.5 – Grăsimi saturate
Etapa nr.6 – Completări nutriționale
Etapa nr.7 – Legume
Etapa nr.8 – Lista (despre organizare)
Etapa nr.9 – Cereale (variante mai puțin dăunătoare)
Etapa nr.10 – Suplimente
Etapa nr.11 – Ficat sănătos
Etapa nr.12 – Mișcare
Etapa nr.13 – Lumina
Etapa nr.14 – Strategii pentru slăbit
Etapa nr.15 – Supliment tiroidian T3 – o scurtătură delicată
Etapa nr.16 – Stil de viață ProMetabolism
Etapa bonus – Respirație la altitudine

Preț

256 lei

———-

Preselecție

În acest program nu poate intra oricine. Suntem interesați de un anumit tip de oameni, care sunt capabili să aplice schimbările. Dacă dorești să intri în program, completează te rog următorul chestionar, după care te vom contacta în funcție de rezultat.

Chestionar ProMETABOLISM

 

Data de începere (sesiunea a 11-a):

7 mai 2021