un program pentru un stil de viață sănătos

START ÎN PROMETABOLISM

Ediția nr.37 începe vineri, 14 iunie

obiectiv

Vitalitate, Energie și Regenerare

„O celulă vie are nevoie de energie atât pentru funcțiile sale, cât și pentru menținerea structurii sale”, Albert Szent -Györgyi, laureat Nobel.

Stilul de viață ProMetabolism înglobează totalitatea acțiunilor ce mențin un flux energetic intens la nivel celular, susținând metabolismul, capacitatea organismului de regenerare și performanțe maxime intelectuale și fizice.

Start în ProMetabolism oferă informațiile în ordinea importanței lor și susținerea unei comunități de sute de persoane experimentate în acest stil de viață. Este programul perfect pentru cei care doresc să aplice pas cu pas ideile din cartea 8 Principii ProMetabolism.

atenție!

Semnele unui metabolism încetinit sunt:

  • Greutate în plus
  • Temperatură corporală scăzută
  • Puls mic
  • Energie scăzută
  • Extremități reci
  • Umflături / edem
  • Colesterol ridicat
  • Tensiune ridicată
  • Unghii fragile și galbene

Nu e la întâmplare și nici genetic

Sănătatea și longevitatea NU sunt magie, sunt cauză și efect

Corpul răspunde în permanență provocărilor din mediu. Dacă are la dispoziție ingredientele necesare și mediul nu este nociv, teoretic se poate regenera la nesfârșit. Când organismul nu face față unui mediu neprielnic (diete dubioase, restricții, stres, frig, întuneric, poluare) apar diverse probleme care se extind și se amplifică în cazul în care nu sunt luate măsuri.

PRESELECȚIE

aplică acum pentru obținerea accesului în program

În acest program nu poate intra oricine. Suntem interesați de un anumit tip de oameni, care sunt capabili să aplice schimbările. Dacă dorești să intri în program, completează te rog următorul chestionar, după care te vom contacta în funcție de rezultat.

acces în

Comunitate

Prin participarea în program primești acces într-un grup de peste 200 de oameni care participă sau au participat la program (grup Facebook). În acest grup poți pune întrebări în care primești răspunsuri nu doar de la autorul cărții, dar și de la alți membri ai comunității.

programul start în prometabolism

NU Garantează

  • Deși mulți dintre cei care au aplicat principiile, au avut rezultate bune în acest sens, iar cele trei aspecte vor fi discutate în program, ele nu sunt garantate. Dacă metabolismul a fost deteriorat în timp, de diete restrictive, de un stil de viață stresant și de un mediu toxic, durează până când își revine.

 

Banii înapoi Garantat

Dacă după două săptămâni, consideri că programul nu e pentru tine, primești banii înapoi, fără alte întrebări. Evident, ar fi util pentru noi să știm unde a fost problema, deci ar fi frumos să lași un feedback.

Feedback

Te încurajăm să vii cu întrebări la fiecare etapă pentru a ne asigura că ai înțeles bine conținutul, iar apoi așteptăm un feedback despre cum funcționează schimbările.

Durata programului

„Start în ProMetabolism” durează 8 săptămâni și cuprinde 16 etape. În fiecare săptămână, participantul va primi un email în zilele de luni și vineri. Cele 3-4 zile vor fi suficiente pentru aplicarea conceptelor, după care pot fi introduse următoarele.

Preț

349 lei

garanții

Programul PROMITE:

recenzii

Păreri de la participanți

mod de lucru

Oferim undiță nu pește

Dacă ești în căutare de meniuri zilnice și diete de slăbit, nu le vei găsi în program. Un stil de viață prometabolism poate fi diferit în funcție de persoană, continent și anotimp. Din acest motiv, fiecare grupă de alimente este discutată din punct de vedere al impactului asupra metabolismului.

După fiecare etapă, participantul își poate revizui anumite alegeri și poate schimba sau adapta anumite alimente. Scopul e ca la sfârșitul programului, participantul să poată face alegeri potrivite în orice context, verificând validitatea opțiunii prin mijloacele simple de măsurare a intensității metabolismului.