prometabolism

Ghidul cărților și programelor

5 Cărți
3 Programe

teoria

8 Principii ProMetabolism

Multe dintre ideile ProMetabolism sunt total contrare celor promovate în mainstream. Fără a primi o explicație temeinică despre mecanismele din interiorul organismului, însoțite de studii de specialitate, va fi dificil pentru oricine să le accepte fără a se confrunta cu disonanța cognitivă. Cele 8 principii și ideile lor de bază sunt ușor de înțeles, iar noțiunile aferente de biochimie sunt explicate într-un mod cât mai simplu.

Link

practica

40 de Rețete ProMetabolism

Dacă ești o persoană practică, fără prea mult timp de discuții teoretice despre motivele pentru care un aliment ar fi mai sănătos decât altul, cartea de rețete este alegerea perfectă. Vei avea la dispoziție 40 de rețete pentru a înțelege ce se mănâncă pe acest stil alimentar. Fiecare rețetă este însoțită de explicații nutriționale ce pot folosi ca o introducere în conceptele ProMetabolism și pentru extinderea „repertoriului” în bucătărie.

Link

 

puterea exemplului

Lista de Cumpărături ProMetabolism

Această carte este utilă pentru cei care consideră puterea exemplului ca fiind o formă importantă de transmitere a informației. Materialul nu prezintă doar simpla mea listă de cumpărături, cea pe care o folosesc oricând migrez într-un loc complet nou. Fiecare alegere este însoțită de explicații extinse, astfel încât cititorul să înțeleagă o anumită opțiune. Aproape fiecare produs este însoțit de un link către magazinul online de unde poate fi achiziționat același produs sau unul similar.

Link

 

 

SISTEM IMUNITAR

Antivirus ProMetabolism

Sistemul imunitar este o parte importantă din organism, cea care ne menține în siguranță, la adăpost de agenții patogeni. Această carte arată modurile prin care zilnic ne sabotăm involuntar activitatea sistemului imunitar și care sunt modalitățile de a-i susține activitatea.

Link

 

 

măsuri de protecție

Iarna Nu-i Ca Vara

Este o carte pentru cei care nu au posibilitatea de a migra în țările calde atunci când vine anotimpul rece. Întunericul, frigul, aerul rece și uscat sunt un stres pentru organism, dar acum avem la dispoziție suficientă informație și instrumente, astfel încât să trecem sănătoși prin iarnă. În carte sunt prezentate nenumărate idei, de la ajustarea stilului alimentar și până la climatul ideal din interiorul casei.

Link

 

 

 

 

PROGRAME

Spre deosebire de cărți, programele sunt concepute pentru a ajuta participanții cu un plan etapizat menit să-i ghideze în implementarea ideilor ProMetabolism. Informația este oferită prin email, de două ori pe săptămână, lăsând timp pentru implementare. Participanții au la dispoziție un grup (Facebook) prin care pot lua legătura cu mine sau cu alți participanții, cerând ajutor sau informații suplimentare. Programele încep o dată pe lună sau mai rar.

Start în ProMetabolism

Este un program potrivit pentru cei care au citit una sau mai multe cărți ProMetabolism, dar au nevoie de ajutor suplimentar pentru a începe implementarea ideilor. Start în ProMetabolism oferă un plan în care schimbările importante, de efect, sunt așezate la început, iar cele de reglaj fin sunt lăsate la urmă. Programul nu se rezumă doar la nutriție, ci atinge alte aspecte precum focalizare, mișcare sau suplimente.

Link

Tras Prin Inel

În ProMetabolism promovăm ideea refacerii metabolismului după care pierderea greutății în plus va veni de la sine. Programul Tras Prin Inel este conceput pentru cei care sunt familiari cu ideile ProMetabolism, le aplică deja de o vreme, dar doresc un program în care informațiile să fie axate în exclusivitate pe mecanismele prin care corpul s-a îngrășat și cum poate pierde această greutate în surplus.

Link

 

Focus, Zen și IQ++

Cu un metabolism optim susținut de un stil de viață adecvat, creierul va funcționa la capacitate maximă însă toată această putere „de calcul” ar putea fi risipită în actualul stil de viață în care distracțiile sunt prezente la tot pasul. Acest program arată care sunt consecințele lipsei de focalizare, ce înseamnă de fapt starea zen, înțeleasă greșit de vestici, și de stilul de viață promovat de program duce invariabil la un IQ mai mare, deși această creștere este considerată imposibilă în literatura de specialitate.

Link