un demers pentru un stil de viață sănătos

CONSULTAȚII PROMETABOLISM

cu Adrian-Călin Țurcanu

video sau audio

Ședințe private online

Consultațiile ProMetabolism sunt destinate în primul rând celor care au parcurs cărți și programe ProMetabolism și doresc în continuare un plan individualizat sau îndrumări adaptate contextului personal.

Aceste consultații se vor desfășura în privat, prin ședințe online video sau audio (după preferința doritorului sau a posibilităților tehnice ale momentului).

 

desfășurător

Plan de lucru:

  • Participantul trimite întâi un email sau un mesaj audio sau video, prezentând aspecte relevante pentru consultație: vârstă, probleme medicale, diete pe care le-a urmat, stil de viață, etc., urmate de lista întrebărilor pe care dorește să le pună în consultație, în ordinea importanței lor.
  • Este programată o ședință de consultații online de 45 de minute în care sunt discutate în ordine aspectele propuse, în limita timpului disponibil.
  • În decurs de maxim două luni, participantul inițiază în același fel pregătirile pentru a doua ședință de consultație. Trimite mesajul cu noile întrebări, după care este programată ședința de 45 de minute.

contact

aplică acum pentru obținerea accesului la consultații

Cei care au participat la unul dintre programele „Start în ProMetabolism” sau „Tras Prin Inel” vor fi acceptați automat la consultații. Cei care au citit doar cartea (cărțile) vor trebui să poarte întâi o discuție prin email înainte de a fi acceptați.

Consultații ProMetabolism

Ce NU sunt consultațiile

Consultațiile ProMetabolism NU sunt consultații medicale. Nu dăm diagnostice și nu oferim tratamente medicale sau un plan pentru alterarea acestora. În urma unei documentări temeinice, putem oferi un plan ce include o dietă personalizată, propuneri de schimbări în stilul de viață, sugestii de suplimente și medicamente, dar toate acestea trebuie să fie discutate cu personalul medical de specialitate ce se ocupă de fiecare situație (dacă este vorba de un caz patologic). Noi vom oferi studiile sau dovezile care să susțină planul ProMetabolism propus.

Consultațiile prometabolism

NU sunt o introducere

Consultațiile nu se doresc a fi o introducere în ProMetabolism. Cititorii au la dispoziție multe materiale în scris pentru înțelegerea elementelor de bază ale acestui stil de viață (cărți sau programe), iar acestea sunt mult mai atractive în raportul eficiență / preț.

 

durata ședințelor

Cele două ședințe au o durată de 45 de minute fiecare.

Preț

448 lei

include cele două ședințe și timpul necesar documentării pentru răspunsul la întrebări și stabilirii planului personalizat.

Atenție:

Reducere 15% pentru plata în Bitcoin!

Reducere 25% pentru plata în Monero!

ținte

Obiectivul consultațiilor:

căutăm

Oameni activi și bine documentați

Ne dorim să lucrăm cu oameni interesați de un stil de viață sănătos, activi, documentați despre elementele de bază din ProMetabolism și despre alte concepte nutriționale. Oameni ce caută diverse ajustări pentru a-și îmbunătăți starea de sănătatea, longevitatea și capacitățile fizice și intelectuale.